Έκτορας, ο πανέμορφος τσοπανοσκυλάκος

Κοινοποιήστε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 25/01/2023

Ο Έκτορας τελείωσε με την θεραπεία για το σκουλήκι της καρδιάς, δυστυχώς όμως δεν θεραπεύτηκε από το Καλαζάρ (Λεϊσμανίαση). Θα χρειαστεί να συνεχίσουμε με Milteforan, το οποίο κοστίζει πάρα πολύ ακριβά.
Η βοήθειά σας κρίνεται πολύτιμη!

——————————–

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17/12/2022

Ο Έκτορας έκανε 8 χημειοθεραπείες για τον όγκο και είναι καλά. Οι εξετάσεις του όμως έδειξαν ότι έχει επίσης σκουλήκι της καρδιάς (Διροφιλαρίωση) και Καλαζάρ (Λεϊσμανίωση), οπότε τώρα συνεχίζουμε τη θεραπεία του με Soluric, Vibramycin 100 mg και σιρόπι Leisguard. Αν θέλετε και μπορείτε να βοηθήσετε ώστε να θεραπευτεί εντελώς και να του βρούμε μετά οικογένεια, γιατί πραγματικά το αξίζει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

——————————–

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/10/2022

Ο Έκτορας (έτσι τον ονομάσαμε) τελικά έχει καρκίνο. Είναι ο όμορφος τσοπανοσκυλάκος που ζήτησε τη βοήθειά μας πριν λίγες μέρες και δεν θα τον αφήναμε αβοήθητο φυσικά! Ο κτηνίατρος, ο κος Γερογιάκομος ελπίζει ότι θα θεραπευτεί και γι αυτό ξεκινήσαμε χημειοθεραπείες, μια ένεση την εβδομάδα, που κοστίζει 15 ευρώ. Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Έκτορα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

——————————–

14/10/2022

Νέα εγκατάλειψη αυτός ο όμορφος τσοπανοσκυλάκος, που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας και σήμερα πλησίασε εθελόντρια του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ, σα να της ζητούσε βοήθεια. Έχει έναν όγκο στην κοιλιακή χώρα, τον πήγαμε αμέσως στον κτηνίατρο και ήδη ξεκίνησε θεραπεία. Η βοήθειά σας κρίνεται πολύτιμη. Φροντίζουμε πάρα πολλά αδέσποτα και δεν αντέχουμε οικονομικά. Αν θέλετε να συμβάλλετε με:

✅ χρήματα
✅ τροφές
✅ χάπια αποπαρασίτωσης
✅ φάρμακα για θεραπείες

ή προσφέροντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας